Her har du mulighed for, at læse mere om Vildtbanegård IV afdelingen, for blandt at se belligenheden, følge med i udviklingen osv..
Få et hurtigt overblik over boligerne i Vildtbanegård IV. Her kan du blandt andet se priser på husleje, forbrug, indskud osv, samt danne et overblik over samtlige boliger i afdelingen.
Læs mere om hvad udsigten er for lokalplanen, hvor langt bebyggelsen er, hvad fremtiden bringer for området og hvordan dette kan påvirke din hverdag i lokalområdet.
Ønsker du at komme i kontakt med os for at skrive dig op, få flere informationer eller ligende, så kontakt os venligst på denne side.
Previous
Next
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Kort om boligerne
Der er forskellige størrelser fra ca. 80 m2 til 130 m2, og der er i alt 26 forskellige typer 2- og 3- rums boliger. Boligernes størrelse har 2 beregninger som grundlag, med og uden altangange.

Vi forventer at beboere kan flytte i Bygning B, fra 2. juli 2012 og Bygning C, fra 1. august 2012

VELKOMMEN TIL / VILDTBANEGÅRD IV

Stationsforpladsen ligger lige ved Ishøj S-tog Station og Ishøj Center, der i dag er bygget sammen. Udover S-togstationen er der gode busforbindelser til og fra Ishøj Station. Adresserne på de to bygninger, (der er en plan på brochurens bagside) Vejlebrovej 25, er på planen vist som Bygning B og indeholder 18 boliger. Ved Stationen 8 og 12 er på planen vist som bygning C og indeholder 79 boliger.Kort om lokalplanen

Lokalplanområdet udgør cirka 18.000 m2 og er afgrænset af S-banen, Vejlebrovej, Ishøj Stationsvej og Stenbjerggårds Allé jf. kortbilag 1. Området er ejet af Ishøj Kommune, men cirka 2/3 heraf forventes afhændet i forbindelse med områdets udbygning. Ishøj Kommune har besluttet, at muliggøre en fornyelse og omdannelse af pladsen foran Ishøj Station. Formålet er at samle funktioner og understøtte den eksisterende struktur. Planen skal skabe mulighed for boliger og ophold, for at udvikle detailhandlen samt sikre en god trafikafvikling.