Her har du mulighed for, at læse mere om Vildtbanegård IV afdelingen, for blandt at se belligenheden, følge med i udviklingen osv..
Få et hurtigt overblik over boligerne i Vildtbanegård IV. Her kan du blandt andet se priser på husleje, forbrug, indskud osv, samt danne et overblik over samtlige boliger i afdelingen.
Læs mere om hvad udsigten er for lokalplanen, hvor langt bebyggelsen er, hvad fremtiden bringer for området og hvordan dette kan påvirke din hverdag i lokalområdet.
Ønsker du at komme i kontakt med os for at skrive dig op, få flere informationer eller ligende, så kontakt os venligst på denne side.
Previous
Next
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

OM / VILDTBANEGÅRD IV

Beliggenhed

Stationsforpladsen ligger lige ved Ishøj S-tog Station og Ishøj Center, der i dag er bygget sammen. Udover S-togstationen er der gode busforbindelser til og fra Ishøj Station.


Adresserne på de to bygninger

Vejlebrovej 25, er på planen vist som Bygning B og indeholder 18 boliger. Ved Stationen 8 og 12 er på planen vist som bygning C og indeholder 79 boliger.

Adgangsforhold og parkeringspladser

Bygning B, Vejlebrovej 25, indgang med trapperum og elevator er lige ved parkeringspladsen. Adgangen til boligerne sker via altangange. Bygning C, Ved Stationen 8 og 12, begge indgange og trapperum har elevator, derudover er der 2 trapperum uden elevator. Parkeringen er omkring bygningerne og der er fri parkering, dvs. at der ikke er faste parkeringspladser.

Bygningerne

Bygningerne er udført i nutidig arkitektur som vist på illustrationerne. Vejlebrovej 25 er på 5 etager og Ved Stationen 8 og 12 har 6 etager. Begge bygninger har butikker i en del af stueetagen.

Bygning B
Bygning C

Boligerne

Der er forskellige størrelser fra ca. 80 m2 til 130 m2, og der er i alt 26 forskellige typer 2- og 3- rums boliger. Boligernes størrelse har 2 beregninger som grundlag, med og uden altangange. På brochurebladet for den enkelte bolig, og på prislisten kan man se bruttoarealet inkl. adgangsforhold for hver type og boligarealet uden adgangsforhold. Alle boliger er opført efter de sidste nye regler om tilgængelighed, dvs. at der ikke er dørtrin og at alle dørbredder lever og til kravene om tilgængelighed i boligen. Boligerne har det man kalder balanceret ventilation, dvs. at der blæses opvarmet luft ind og luften der suges ud er med til og opvarme den luft der blæses ind.

Materialerne

Gulvene er lamelparket i ask, der er glasdøre fra entreen og ind til opholdsstuen som giver en fi n lysfordeling i boligen, døre og vægge er holdt i lyse farver. Bad og toilet har grå klinker på gulvet – ikke glatte – og hvide fl iser på væggene. Alle materialer fremstår i lyse og venlige overfl ader.

Altaner / terrassen

De fleste boliger har enten en altan, fransk altan eller terrasse. Altanerne er åbne og har en størrelse på ca. 4,5 m2.

Tilslutning af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumler

Der er mulighed for at tilslutte en opvaskemaskine i køkkenet, ved at man fjerner et underskab. I bad/toilet er der mulighed for at tilslutte vaskemaskine / tørretumbler, og tørretumbleren skal være med kondensator.

TV, radio, telefon og IT forbindelse

Alle boliger er forsynet med antennestik og grundpakken er inkluderet i huslejen. Udvidelse af grundpakken skal aftales med YouSee. Der er telefonstik og lejeren står selv for, hvilken udbyder der skal levere telefon og internetforbindelse.

Forventet indflytningstid

Bygning B, fra 2. juli 2012 Bygning C, fra 1. august 2012